DNA test

Genomic Wellness Test

De Genomic Wellness Test is een complete, moderne, DNA gezondheidstest. Deze test is speciaal ontwikkelt om inzicht te krijgen in de onderliggende processen in de complete genetische samenstelling van onze cellen.

De test geeft inzicht in het functioneren van het brein en het gedrag, de energiehuishouding, methylering, detoxificatie en herstelvermogen. Hoe het staat met de fysieke belastbaarheid, de vet- koolhydraat- en eiwitstofwisseling, de verdraagzaamheid van specifieke voeding, zoals gluten en lactose en de behoefte aan vitamines, zoals B6, B12 en foliumzuur.

Met deze test kunnen we maatwerk leveren op gebied van:

  • behandeling
  • hersteltijd
  • preventie
  • gezonder verouderen

Het hebben van een genetische aanleg site
is niet langer een garantie dat je een bepaalde ziekte ook daadwerkelijk krijgt, maar geeft wel een duidelijk inzicht in het ontstaan van klachten. Gerichte adviezen voor wat betreft voeding, supplementen, bewegingspatroon etc. voorkomen zinloze suppletie en diëten. Een DNA test geeft vooral antwoorden in die situaties waar tot nu geen oplossing gevonden kon worden.

Het DNA profiel wordt bepaald uit een eenvoudig af te nemen speekselmonster en uitgevoerd door een gerenommeerd laboratorium in Australië.