Agenda

Wat leer je tijdens een 1-daags seminar:

  • Je krijgt tijdens dit seminar uitleg over PMA en haar toepassingsmogelijkheden.
  • Na deze dag weet je in grote lijnen hoe het brein werkt en welke invloed onze ervaringen hebben op ons gedrag.
  • Doordat je beter weet hoe de hersenen werken vergroot je je bewustzijn.
  • Je leert externe oorzaken te vinden voor de gevoelens in je lichaam en de daaruit voortvloeiende negatieve gedachten clomid kopen.
  • Je leert de vijf coachingsstappen, waarna je die op jezelf en anderen kunt oefenen.
  • Je leert je lichamelijke reacties te gebruiken als ingang om je belemmeringen op te sporen.

Door de PMA methode toe te passen zul je in één dag ervaren in welke mate je reactief bent in je gedrag zonder dat je je daarvan bewust bent en wat de remmende gevolgen zijn voor je effectiviteit. Je leert de bronnen hiervan te identificeren en ontvangt de instrumenten om deze pas ontdekte “stoorzenders” op te heffen. De eendaagse vormt tevens de introductie om het aantal en de oorsprong buy van je saboterende overtuigingen te leren kennen en op welke wijze deze de drijvende kracht zijn achter veel van je beslissingen en gedragspatronen.

Dit seminar is de basis van je verdere ontwikkeling en persoonlijke groei en laat je zien hoe je PMA als zelfhulp kunt gebruiken, waarbij je zelf je tempo bepaalt en hoe diep je wilt gaan in het leren kennen van je onderbewuste drijfveren.

De PMA techniek zal je laten zien hoe eerder opgeslagen gegevens in je onderbewustzijn via een neurofysiologische codering je gedachten, overtuigingen, beslissingen en gedragingen besturen zonder dat jij je daarvan bewust bent. Het zal je de remmende werking van Bad Clusters op je succes en handelen laten ervaren en zal je door middel van de PMA zelfhulptechniek laten zien hoe je deze Bad Clusters zelf kunt opsporen en onschadelijk maken.

PMA is een realistische en effectieve methode voor iedereen die is geïnteresseerd in snelle persoonlijke groei gebaseerd op een verantwoorde, wetenschappelijk basis. PMA is een rationele benadering, ontdaan van alle onnodige onzin elementen. PMA is zorgvuldig in de praktijk getest en de werkzaamheid wordt ondersteund door zijn resultaten.

PMA maakt gebruik van bekende oefeningen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, maar je zult ervaren dat PMA hierin een belangrijke stap verder gaat.

Voor de meeste deelnemers betekent het dat er een nieuwe wereld voor ze open gaat.

De kosten van een 1 daags seminar bedragen €200,- (excl. BTW) per deelnemer.
De cursus kan ook incompany gegeven worden.

Lijkt het u wat om deze training te volgen? [aanmelden hier] De coach neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.