Afspraak, consult en tarieven

 Algemene voorwaarden en afspraken

Uw behandelaar is verhuisd naar Epe. In Den Helder worden daarom geen nieuwe cliënten meer aangenomen. De praktijk in Den Helder is per 1 augustus gestopt.  Afspraken kunnen voorlopig alleen in Putten en op termijn ook in Epe gemaakt worden. Dit kan telefonisch: 06-36 16 64 83 of via de mail: [email protected]

Trajecten starten in de regel met Biofotonen behandelingen. Voor een goed verloop van de behandelingen is het belangrijk dat er in de startfase tenminste 3 weken achter elkaar een behandeling gepland wordt.

Ook als u PMA sessies wilt, raad ik aan om met biofotonen te beginnen. Mijn ervaring is dat PMA sessies daardoor vaak niet meer nodig zijn.

Biofotonen behandelingen duren de eerste keer ongeveer 2 uur, vervolgbehandelingen 1-1,5 uur.

PMA consulten vinden plaats in de vorm van een ongeveer 2 uur durende sessie en hebben geen medisch karakter.

Natuurgeneeskundige consulten worden alleen gegeven in combinatie met biofotonen behandelingen, aan het eind van een biofotonen traject wordt gekeken of het zinvol is bepaalde dieetaanpassingen te doen of  ondersteuning te geven in de vorm van supplementen. Gebruikt u al supplementen, dan is het verstandig om (tijdelijk) te stoppen met het gebruik van supplementen, dit kan nml. de behandelingen negatief beïnvloeden. Neem in voorkomende gevallen uw supplementen wel mee naar de 1e afspraak.

Praktijklocatie

 • Putten, Molenstraat 23, 3882 AC.  (let op, er is ook een 23a en b. Het is het vrijstaande huis op de hoek). Vrij parkeren in de straat, voorbij de Molenstraat begint een blauwe zone.

Tarieven

 • Biofotonen behandeling €95,- per behandeling  (Baby’s tot één jaar worden gratis mee behandeld met een van de ouders)
 • Natuurgeneeskundig consult €38,25 per 0,5 uur
 • Huur Chikey incl. voetplaten en middelenkaart voor dyslectiebehandeling €100,00 per 10 dagen
 • PMA sessie €153,50  1,5-3 uur
 • Neurotransmitterprofiel, inclusief uitleg en basisadvies per mail €76,50
 • Neurotranmitterprofiel met een uitgebreid advies tijdens een consult: € 76,50 per uur (gemiddeld 1,5 a 2 uur)
 • Huisbezoek €38,25 plus het consult, (helaas alleen nog mogelijk in bijzondere situaties)
 • Niet nagekomen afspraken en afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Goed om te weten
Rekeningen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Informeer zelf van tevoren bij uw zorgverzekering. Elke ziektekostenverzekering hanteert haar eigen regels, NeuroVisie is niet aansprakelijk voor niet declarabele rekeningen, u bent te allen tijde verplicht uw rekeningen te voldoen. NeuroVisie declareert niet aan zorgverzekeraars, u bent daar zelf verantwoordelijk voor.

Let op! de meeste ziektekostenverzekeraars hanteren (helaas) een dagvergoeding, tussen de €25,- en €80,- ongeacht de hoogte van uw besteedbare budget. NeuroVisie is niet bij machte daar enige invloed op uit te oefenen, deelrekeningen worden NIET gemaakt.

Wilt u een andere aanvullende verzekering, kijk dan op www.zorgwijzer.nl om te zien welke verzekering het beste bij u past.

Veel werkgevers vergoeden coaching voor hun werknemers

 • In geval van een uitkering; vraag de uitkeringsinstantie, UWV of gemeente, om een re-integratiebudget.
 • In veel gevallen is bij een eigen bedrijf coaching aftrekbaar van de belasting.
 • Mocht er geen betalingsmogelijkheid zijn en komen alle kosten voor eigen rekening, dan is overleg mogelijk over een betalingsregeling.

Betaling

Consulten betaald u bij voorkeur contant met uw pinpas na afloop van de behandeling, een mobiel pinapparaat is aanwezig. Maakt u het liever handmatig via uw bank over, dan betaald u binnen de aangegeven tijd op bankrekening NL 84 KNAB 0257632042 t.n.v. NeuroVisie te Den Helder, onder vermelding van de laatste 4 cijfers van het factuurnummer.

 

 

Comments are closed.